Lehen platerrak

Imprimir

Kuba estiloko arroza

Plater oso ezagun bat da eta oso tradiziona herrialde askotan, eta bereziki ez da oso zaila prestatzeko.
Plato Plato principal
Cocina India
Keyword #arroz
Tiempo de preparación 1 hora 15 minutos
Tiempo de cocción 30 minutos
Tiempo total 1 hora 35 minutos
Raciones 2 4
Cost 8$

Equipment

  • 1 koilara handia
  • 2 labanak bat zierrarekin eta besta ez
  • 1 sardeska handia
  • 1 Kazuela bat ez oso handia
  • 1 sartain bat txikia

Ingredientes

  • 2 arrautzak
  • 1 tomate brick
  • 1 arroza boltsa erdia

Elaboración paso a paso

  • Hasteko arroza sukaldatu, ahal bada arrainaren burua eta porru batzuk izan dituen kaldo batekin. Arroza sukaldatzen den biatartean b iarrauzt frijitu.
  • Arroza sukaldatuta dagoenean koladore batekin kaldoa kendu kontu azkorekin.
  • Bukatzeko arroza enplatatu, tomatea goitik bota eta izkinetan bi arrautzak ipini.
Imprimir

Spaghettiak boloñesara

Spaghetti oso goso batzuk degustatu ezazu
Plato Plato principal
Cocina Italiana
Keyword spagetti
Tiempo de preparación 1 hora
Tiempo de cocción 40 minutos
Tiempo total 1 hora 40 minutos
Raciones 2 2
Cost 14

Equipment

  • 1 sardeska ertaina
  • 2 labana handi bat eta txiki bat
  • 2 palillo handiak
  • 1 sartaina txikia
  • 1 oila oso handia

Ingredientes

  • 2 35kg haragia
  • 2 24kg sphagetti
  • 2 18kg tomate brick

Elaboración paso a paso

  • Hasteko sphagettiak saukaldatu eta haragia sartainan egin
  • Eginda dagoenean tomate natural pixka bat nahastu brick-an dagoenarekin
  • Bukatzeko enplatatu tomatea sphagettien gainetik botatzen eta haria azpitik ipni.
    Eta horrela bukatzen dugu.